راهنما
دانستنی های آب و هوا
آموزش
 
تماس با ما
نام :
تلفن :
ایمیــل :
پیغام :
صفحه اصلی / راهنمای قبل از خرید / راهنمای انتخاب آبسردکن | خرید آبسردکن

راهنمای انتخاب آبسردکن | خرید آبسردکن

راهنمای خرید و انتخاب آبسردکن,تفاوت انواع آبسردکن,امکانات انواع آبسردکن,آبسردکن های دومظوره,آبسردکن دو منظوره رومیزی , آبسردکن دو مظوره ایستاده , آبسردکن دو منظوره یخچال دار ,آبسردکن تک منظوره صنعتی

 

انواع آبسردکن ها چه تفاوت هایی با هم دارند؟ و هر کدام از آبسردکن ها دارای چه امکاناتی هستند؟

 

کدام مدل آبسردکن مصرف برق کمتری دارد؟ چگونه یک آبسردکن مناسب انتخاب کنم؟


با توجه به اینکه جهت پاسخگویی به نیازهای مختلف تنوع آبسردکن ها در نوع کاربری و امکانات موجود در آنها زیادتر شده است برای خرید آبسردکن دلخواه باید انواع آنها را شناخت، بصورت کلی آبسردکن ها دو دسته هستند:

 1.آبسردکن و جوش کن های دو منظوره
2. آبسرد کن  تک منظوره صنعتی

 

 

 

 آبسردکن,اوانواع آبسردکن,آبسردکن دو منظوره,آبسردکن تک منظوره صنعتی

1) آبسردکن و جوش کن های دو منظوره


این نوع آبسردکن بیشتر در مکانهای اداری ، تجاری و گاها مسکونی مورد استفاده قرار می گیرند و تنوع و زیبایی بیشتری دارند. و در برخی از مدلهای این نوع آبسردکن امکاناتی نظیر یخچال و یا دستگاه تصفیه آب گنجانده شده است و این نوع آبسردکن در دو طرح مخزن دار و اتصال مستقیم ساخته می شوند.

 

الف) آبسردکن و جوش کن های مخزن دار:


ورودی آب این مدل آبسردکن توسط مخزن بیرونی تامین می شود که هر بار پس از خالی شدن کاربر باید آن را مجددا پر کند. این مخزن ها در سه مدل عرضه می شود. مخزن های ساده 20 لیتری همراه آبسردکن که از ضخامت و گراماژ بالاتری برخوردار بوده و میتوان بیشتر از یک سال از آن استفاده نمود و آب از هر منبعی را میتوان در آن پر کرده و روی آبسردکن قرار داد. دوم مخزن های فیلتردار که قابلیت تصفیه آب را داشته و همچنین پس از هر بار خالی شدن دیگر نیازی به برداشتن مخزن برای پر کردن آن نیست بلکه از درب بالای آن می توان آب اضافه نمود، این مخزن ها به هر آبسردکن و جوش کن مخزن داری قابل نصب هستند به شرطی که قبلا درپوش مخصوص مخزن ساده را از روی آبسردکن برداشته باشیم و در ظرفیت های مختلف 12 ، 15 و 20 لیتری می باشند. سوم مخزن های یکبار مصرف که برای فروش آب معدنی 20 لیتری در مغازه ها استفاده میشوند و از ضخامت و گراماژ کمتری نسبت به نوع اول مخزن ها برخوردارند، خروجی این مخزن ها طوری طراحی شده که مصرف کننده میتواند آن را مستقیما بر روی آبسرد کن گذاشته و آب آن را استفاده کند. آبسردکن و جوش کن های مخزن دار برای مکانهایی که شیر آب نداشته یا امکان اتصال شیر آب را ندارند مناسب بوده و همچنین قیمت پایین تری نسبت به اتصال مستقیم ها دارند. این آبسردکن های دو منظوره دارای سه طرح هستند:

 

آبسردکن دو منظوره طرح رومیزی  | آبسردکن دو منظوره طرح ایستاده | آبسردکن دو منظوره طرح یخچالدار


آبسردکن دو منظوره مدل رومیزی جای کمتری اشغال کرده واین مدل آبسردکن قیمت پایین تری دارد.آبسردکن دو منظوره مدل ایستاده کمی گرانتر اما نیازی به گذاشتن روی میز یا کابینت ندارند. آبسردکن دو منظوره مدل های یخچالدار برای کسانی که نیاز به یک یخچال در حد 2 فوت برای نگهداری مواد غذایی دارند مناسب است، این یخچال کوچک در قسمت پاین آبسردکن دو منظوره قرار دارد.

 

ب) آبسردکن و جوش کن های اتصال مستقیم:


برای کسانی که نمی خواهند دائما مخزن آبسردکن را پر کنند و یا دوست دارند تصفیه آب دقیقتری روی آبسردکن شان نصب باشد مناسب است. این آبسردکن ها توسط شلنگ باریکی به قطر "1.4 هم قطر شلنگ کولر آبی به شیر آب وصل می شوند و مهم نیست که شیر آب در چه فاصله ای از آبسردکن قرار داشته باشد. همچنین چون فیلترهای تصفیه آب دقیقتر که روزنه های کوچکتری دارند جهت تصفیه آب نیاز به فشار آب ورودی بیشتری دارند فقط در این مدل آبسردکن ها که مستقیما به شیر آب وصل میشود قابل استفاده هستند چون فشار آب مخزن ها بسیار کمتر از شیر آب لوله کشی است. پس کسانی که تصفیه دقیقتری بخواهند میتوانند از این مدل آبسردکن ها استفاده کنند. البته کسانی که به تصفیه آب کاملی نیاز دارند بهتر است از دستگاه های مختص تصفیه اب با سیستم RO بصورت جداگانه استفاده نمایند. که در این صورت باید آبسردکن انتخابیشان هم مخزن دار باشد تا بتوانند اب تولیدی سیستم RO را وارد آن کنند. آبسردکن های اتصال مستقیم قیمت بالاتری نسبت به مخزن دار ها دارند و بدلیل قیمت بالاترشان امکان طراحی های زیباتر و تعبیه امکانات مختلف در آنها مانند قفل کودک، خروجی پساب، ظرفیت تولیدی بالا، سیستم برقی با مصرف کم و گاها نمایشگر در آنها بیشتر است.

شیر مصرف در هر دو گروه الف و ب آبسرد کن های دو منظوره به دو صورت پدالی و دکمه ای میتواند باشد، در مدل پدالی کافیست لیوان را به پدال فشار دهیم و در واقع با یک دست قابل استفاده است. در مدل دکمه ای باید دکمه را تا پر شدن لیوان فشار دهیم. همچنین جالیوانی این آبسرد کن ها میتواند آهنربایی یا بصورت پیچی به بدنه کناری آبسرد کن متصل شود. مدل آهنربایی برای آبسردکن هایی که سوراخی در بدنه جهت نصب پیچ ندارند مناسب است ولی در صورت وجود سوراخ پیچ در بدنه کناری بهتر است جا لیوانی با پیچ نصب شود زیرا نصب با پیچ محکمتر است بخصوص برای مکانهای گرمتر که اتصال آهنربا را کم کرده و روی بدنه کشیده میشود. جالیوانی های ارائه شده توسط شرکت پاک گستر سپید هم قابلیت اتصال آهنربایی و هم قابلیت اتصال پیچی با در آوردن آهنربای آن و استفاده از دو پیچ داراست.

جهت آشنایی بیشتر و مشاهده شکل ظاهری انواع مختلف آبسردکن و جوشکن های دو کاره از صفحه آبسردکن / جوش کن در گروه محصولات بازدید نمائید.

 

2) آبسردکن های تک منظوره صنعتی


که این نوع آبسردکن بیشتر در محیط های کارگاهی، صنعتی، مکان های رو باز و اماکن پر رفت و آمد استفاده می شود. و الویت اول در طراحی آنها استحکام و دوام بیشتر است. این آبسردکن ها فقط جهت تولید آب سرد استفاده می شوند و با توجه به نوع کاربریی که داردند امکاناتی همچون یخچال یا آبجوشکن در آنها گنجانده نمی شود ولی در صورت نیاز به تصفیه آب می توان یک دستگاه تصفیه آب مجزا در ورودی آن قرار داد. این آبسردکن ها در چند مدل ساخته میشوند که عمده تفاوت این آبسردکن ها در قدرت کمپرسور، تعداد شیر، میزان تولید آب سرد، سرعت تولید آب سرد، ظرفیت مخزن، جنس بدنه و مخزن می باشد. در انتخاب این آبسردکن ها باید به موارد زیر توجه کرد.

الف) تعداد شیر : هر چقدر میزان مصرف و تعداد کاربر بیشتر باشد باید تعداد شیرها را بیشتر در نظر گرفت، معمولا این آبسردکن ها بین 2 تا 4 شیر ساخته می شوند و تعداد های دیگر بصورت سفارشی تولید می شوند. معمولا سازنده با افزایش تعداد شیر قدرت کمپرسور، ظرفیت مخزن، میزان و سرعت تولید آب سرد را بالا می برد.

ب) قدرت کمپرسور : واحد قدرت کمپرسور اسب بخار است. در یک آبسردکن با تعداد شیر مشخص می توان از کمپرسور با قدرت های مختلفی استفاده کرد که معیار انتخاب آن به ترتیب الویت: دمای هوای محل بکارگیری، سرعت تولید آب سرد و تعداد کاربر است.

ج) جنس بدنه و مخزن : معمولا جهت ساخت بدنه و مخزن از فلز استنلس استیل استفاده می شود. ولی فلز استیلی که در آبسردکن ها استفاده می شود دو نوع می باشند. استیل نگیر ( غیر مغناطیسی) و استیل بگیر (مغناطیسی) . استیل نگیر دارای مقاومت بیشتری در برابر خوردگی و زنگ زدگی داشته و از طول عمر و قیمت بالاتری نسبت به استیل های بگیر برخوردار است. البته برخی آبسردکن ها دارای مخزن از جنس گالوانیزه می باشند که این نوع از هر دو مدل استیل دارای دوام و قیمت پایین تری می باشد.

مشتریان می توانند با توجه به نوع کاربری، مشخصات آبسردکن خود را با مشورت کارشناسان شرکت انتخاب و جهت تولید و مونتاژ سفارش دهند. الباقی مشخصات ریز دستگاه با توجه به سه پارامتر فوق تغییر می کند که سفارش دهنده می تواند تمامی آنها را بصورت مکتوب در قالب یک پیش فاکتور قبل از خرید جهت انتخاب صحیح و تصمیم گیری نهایی دریافت کند. جهت دریافت مشخصات کامل تر آبسردکن های صنعتی به لینک آبسردکن صنعتی - فلزی در گروه محصولات مراجه فرمائید. در صورتی که مصرف کننده نیاز به آبسردکن صنعتی با مشخصاتی به غیر از مشخصات محصولات موجود داشته باشد امکان تولید بصورت سفارشی وجود دارد.

نحوه سفارش و تسویه حساب: سفارش و مشورت با کارشناسان بصورت تلفنی یا حضوری در دفتر شرکت بوده و نحوه تسویه حساب، پرداخت بصورت نقدی یا فیش واریزی به آورنده کالا می باشد. هزینه حمل به عهده مشتری بوده و گارانتی این محصولات فقط شامل موارد مربوط به مونتاژ می باشد. این محصول از کالاهای گازدار بوده و باید حداقل 2 ساعت بعد از حرکت و جابجایی، جریان برق آن را متصل و از دستگاه استفاده نمود. و در هر بار قطع و وصل شدن ناگهانی برق باید حتما 5 دقیقه بعد از وصل شدن برق دوشاخه آن را وارد پریز کرد و یا از محافظ برق استفاده نمود. در غیر اینصورت کمپرسور دچار سوختگی میشود. بخاطر وجود چنین مواردی هیچگونه گارانتی برای قطعات برقی وارداتی وجود ندارد.

 

مطالب مرتبط: